Programikon

Programikonen (en nyckel med ett grönt lås för ett olåst valv - och en nyckel med ett rött lås - för ett låst valv) visas i aktivitetsfältet när Kaspersky Password Manager har installerats.

Programikonen har en snabbmeny. Programikonens snabbmeny ger snabb tillgång till de viktigaste funktionerna i programmet.

Om valvet är olåst kan du använda snabbmenyn för Kaspersky Password Manager-ikonen för att:

Om valvet är låst kan du använda snabbmenyn för Kaspersky Password Manager-ikonen för att: